Υπηρεσίες

Group 682

E-Ticket

Η εταιρία προχώρησε στην απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης εισιτηρίων με την αναβαθμισμένη υπηρεσία e-Τicket. Απλά, γρήγορα και ανέπαφα ο επιβάτης αποκτά ηλεκτρονικά τα εισιτήρια από την άνεση του σπιτιού του και επιλέγει τη θέση του.
Το ταξίδι ξεκινά… εδώ!

AdobeStock 47950634

Μεταφορά Δεμάτων

Προσφέροντας πάνω από 40 χρόνια πλήρεις, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες, η εταιρία διαθέτει μία άρτια και οργανωμένη υπηρεσία αποστολής δεμάτων και φακέλων. Αξιοποιώντας τον οχηματικό στόλο στους άξονες των δρομολογίων, το δίκτυο πρακτόρων και αποθηκάριων αναλαμβάνει τη φόρτωση, φύλαξη και διακομιδή αυτών με αξιόπιστο τρόπο.

Το κόστος αποστολής του δέματος είναι ανάλογο του βάρους, των διαστάσεων και της συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση η αποστολή με την εταιρία αποτελεί τον ταχύτερο και οικονομικότερο τρόπο διακίνησης.

Σίγουρα όμως το φθηνότερο και ταχύτερο στην αγορά.

Aποθήκη Κοζάνης τηλέφωνο 2461022788

AdobeStock 196101112

Μεταφορά ΑΜΕΑ

Τα άτομα με αναπηρία ή άτομα με μειωμένη κινητικότητα δικαιούνται όπως κάθε πολίτης να επιβιβαστούν και να κάνουν χρήση, χωρίς καμία άμεση ή έμμεση διάκριση, των δημόσιων οδικών μέσων μεταφοράς και μέσων σταθερής τροχιάς καταβάλλοντας το εκ της νομοθεσίας οριζόμενο, ανά κατηγορία μεταφορικού μέσου, κόμιστρο.

Στο πλαίσιο αυτό τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν προτεραιότητα στην κράτηση θέσης, στην άνοδο και κάθοδο από τα λεωφορεία. Η εταιρία δέχεται τα μικρά ζώα συνοδείας ατόμων με προβλήματα όρασης και παρέχει έκπτωση 50% στο εισιτήριο. Σε περίπτωση ατόμων με σοβαρά κινητικά προβλήματα είναι πιθανό να απαιτηθεί συνοδός, λόγω του ότι τα υπερυψωμένα λεωφορεία των ΚΤΕΛ δεν ευνοούν την επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών σε αυτά. Διαφορετικά, θα εξετάζεται άλλος τρόπος ταξιδιού των ατόμων αυτών.

AdobeStock 67039827 1

Μεταφορά Κατοικίδιων

Η μεταφορά μικρών ζώων συντροφιάς με οδικά μέσα και μέσα σταθερής τροχιάς επιτρέπεται με ευθύνη του επιβάτη και κατά την κρίση του οδηγού ή άλλου εντεταλμένου προσωπικού του μεταφορέα ανάλογα με τις συνθήκες πληρότητας του οχήματος και την ασφάλεια των επιβατών (με εξαίρεση τους σκύλους βοηθείας), εφόσον:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

AdobeStock 166422008

Κάρτα απεριορίστων διαδρομών

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν συχνά προς και από τους παρακάτω προορισμούς μπορούν να εκδίδουν μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Στο λογιστήριο του ΚΤΕΛ προπληρώνουν στην αρχή κάθε μήνα το αντίστοιχο αναγραφόμενο ποσό.

ΚΟΖΑΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΟΖΑΝΗ / 250€
ΚΟΖΑΝΗ – ΒΕΡΟΙΑ – ΚΟΖΑΝΗ / 90€
ΚΟΖΑΝΗ – ΣΕΡΒΙΑ – ΚΟΖΑΝΗ / 80€
ΚΟΖΑΝΗ – ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΚΟΖΑΝΗ / 90€
ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ / 80€
ΚΟΖΑΝΗ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΚΟΖΑΝΗ / 80€
ΚΟΖΑΝΗ – ΓΑΛΑΤΙΝΗ – ΚΟΖΑΝΗ / 100€
ΚΟΖΑΝΗ – ΚΑΛΟΝΕΡΙ – ΚΟΖΑΝΗ / 100€
ΚΟΖΑΝΗ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΟΖΑΝΗ / 130€
ΚΟΖΑΝΗ – ΤΣΟΤΥΛΙ – ΚΟΖΑΝΗ / 150€
ΚΟΖΑΝΗ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΚΟΖΑΝΗ / 250€
ΚΟΖΑΝΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ (ΕΚΠΤ 50% ΠΥΡ) / 50€

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ/  260€
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΒΕΡΟΙΑ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ / 130€
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΠΥΡΓΟΙ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ / 70€

ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ

AdobeStock 251003601 Preview

Μαθητικές εκδρομές

Οι μαθητικές εκδρομές της δημόσιας εκπαίδευσης, όταν εκτελούνται χωρίς διανυκτέρευση, δύναται να πραγματοποιηθούν και από τα ΚΤΕΛ. Η εταιρία διοργανώνει μονοήμερες σχολικές εκδρομές, διαθέτοντας τον νεότερο στόλο λεωφορείων.

Το τουριστικό γραφείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης «Travel For You» αναλαμβάνει μεταξύ άλλων εκδρομών και τη διοργάνωση των μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και τις απαιτήσεις των μαθητών, των καθηγητών και των γονέων. Η εμπειρία και αξιοπιστία της εταιρίας εγγυάται μία άρτια και κυρίως ασφαλή μαθητική εκδρομή με γνώμονα την επίτευξη του αρμονικού συνδυασμού τιμής και ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

TRAVEL FOR YOU T. 2461 036033

TRAVEL FOR YOU

AdobeStock 480119328

Ανήλικοι επιβάτες

Απαγορεύεται η μεταφορά παιδιών ηλικίας μέχρι έξι (6) ετών χωρίς πρόσωπο-συνοδό. Το συνοδεύον πρόσωπο είναι υπεύθυνο για την ασφαλή μεταφορά του παιδιού και καταλαμβάνουν μαζί μία θέση επιβάτη η οποία βρίσκεται όπισθεν άλλου καθίσματος. Επιτρέπεται σε παιδιά ηλικίας από έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών να χρησιμοποιούν ανά τρία (3) διπλό, ενιαίο κάθισμα, εφόσον ευρίσκεται όπισθεν άλλου καθίσματος επιβάτη.

Ανήλικα παιδιά άνω των δώδεκα (12) ετών μπορούν να ταξιδεύουν με την εταιρία με την επίβλεψη του οδηγού, αν και μόνο αν έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με τους έχοντες τη γονική μέριμνα ή κηδεμονία, έχουν δοθεί τηλέφωνα συνεννόησης και τους αναμένουν κατά την αποβίβασή τους άτομα που υποδεικνύουν οι γονείς ή κηδεμόνες τους.

AdobeStock 288248595

Μεταφορά μαθητών

Στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων αναφορικά με την ποιότητα της μεταφοράς των μαθητών η εταιρία αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την ασφάλεια και την ακρίβεια της μεταφοράς. Προς την κατεύθυνση αυτή διατίθενται τα καταλληλότερα λεωφορεία, τα οποία διαθέτουν ζώνες ασφαλείας με βάση τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Σήμερα εκτελούνται 43 δρομολόγια ημερησίως εξυπηρετώντας περίπου 962 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα σχολεία τους με 7 συνοδούς.