Ανακοινώσεις

Δρομολόγια

Δείτε εδώ επιλέγοντας την αφετηρία και τον προορισμό τα διαθέσιμα δρομολόγια.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

 

ΕΥΡΕΣΗ

Εκδώστε τώρα εύκολα το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο

E TICKET 3

Δρομολόγια

Η ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης προσανατολισμένη στη διατήρηση της κινητικότητας και στη διαρκή ανάπτυξη του δικτύου της προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε προορισμούς αποτελώντας την ιδανική επιλογή.

Τα τακτικά δρομολόγια στις πόλεις και τα ορεινά χωριά του νομού εκτελούνται μέσω των περιφερειακών οδών και ικανοποιούν τις ανάγκες του κοινού ως προς την ταχύτητα πρόσβασης στον προορισμό και την ασφάλεια του ταξιδιού. Το ΚΤΕΛ καλύπτει καθημερινά πολλαπλά δρομολόγια από και προς τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Δρομολόγια πραγματοποιούνται και σε όμορους νομούς, Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα και Βέροια, και προς τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, όπως Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα και άλλες, συνδέοντας έτσι την Κοζάνη με τους υπόλοιπους εθνικούς και περιφερειακούς οδικούς άξονες.

Η εταιρία υποδέχεται τη χειμερινή περίοδο με ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα. Επιλέξτε τον προορισμό που επιθυμείτε για να δείτε τις ώρες αναχωρήσεως.

Για τον προγραμματισμό των δρομολογίων έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα στοιχεία να ενημερώνονται και να είναι ακριβή.